Tren Heijnen

Portretfoto Tren Heijnen

FUNCTIE

Adviseur Leefomgeving en RO

De interesses van Tren liggen veelal bij het brede domein van ruimtelijke ordening waarbij hij de onderhandelingsprocessen tussen gemeentes en initiatiefnemers graag verder onder de loep neemt. Zowel tijdens zijn studie Geografie, Planologie en Milieu als zijn studie Spatial Planning: Land and real-estate development (aan de Universiteit van Nijmegen) is zijn interesse in ruimtelijke ordening en belanghebbende management blijven groeien. In zijn vrije tijd is Tren actief en ondernemend. Zo organiseert hij actieve avonden voor de lokale jeugd en is hij graag sportief bezig.

Tijdens zijn opleiding heeft hij verschillende projecten afgerond, waaronder een participatietraject voor een cultuurcentrum in Bilbao. Voor de Gemeente Tilburg heeft hij nieuwe onderhandelingsmogelijkheden onderzocht om binnenstedelijke vergroening te kunnen verbeteren.

Trens Meesterschap

Tren zijn gedrevenheid zorgt ervoor dat hij het beste resultaat voor alle belanghebbende wil behalen. Dit gaat gepaard met zijn sterke kwaliteit van stakeholder management, die hem tevens in staat stelt, binnen afgesproken termijn te leveren. Zijn analytisch vermogen zorgt voor een realistische kijk op de verkregen situatie zodat inschattingen op een correcte manier gemaakt kunnen worden en opdrachten met kwaliteit worden afgehandeld. Een aansturende rol past bij Tren en stelt hem in staat tezamen met een team een goede verdeling en aansturing te genereren. Binnen dit vlak hoopt hij zijn ambities verder te realiseren.

” De verscheidenheid aan opdrachten en dossiers. Aangezien ruimtelijke planning iedereen aangaat, ga je in gesprek met alle lagen van de maatschappij waardoor er hele interessante en ook leerzame situaties ontstaan.”

Wat houdt het werk van Tren in?

Als Adviseur Leefomgeving en RO houdt Tren zich binnen de afdeling Servicedesk Leefomgeving bezig met een verscheidenheid aan taken, zoals het toetsen en opstellen van wijzigingsplannen, opstellen van anterieure overeenkomsten, principeverzoeken beoordelen en coördineren van projecten.

Tren heeft voor Ruimtemeesters gekozen, omdat …..

Ruimtemeesters biedt de mogelijkheid om op een professionele informele werkvloer jezelf te stimuleren en verbeteren binnen je eigen vakgebied met de mogelijkheid tot het verbreden van je kennisgebied.

Meesterschap is de capaciteit hebben om met je kennis en ervaring een hoogwaardig eindproduct neer te zetten, gebruikmakend van je persoonlijkheid.