Willemijn van Spaandonk

FUNCTIE

stagiair

Willemijn is vierdejaarsstudent Built Environment aan Breda University of Applied Sciences. Zij is voor haar studie verhuisd naar Breda waar ze met drie andere meiden samenwoont. Ze heeft stage gelopen bij de gemeente Roosendaal en bij adviesbureau Aveco de Bondt, waarna ze ook nog een minor duurzame gebiedsontwikkeling heeft gedaan. Ze is actief lid bij studentenvereniging Maximus en zet zich in voor de activiteiten en de marketing commissie.

Ze houdt van muziek, heeft 12 jaar klarinet gespeeld en gaat binnenkort beginnen met saxofoonlessen. Haar droom: in een bandje spelen.

 

Willemijns Meesterschap

Willemijn is behulpzaam, enthousiast en nieuwsgierig. Zodra iemand ergens hulp bij nodig heeft, is ze altijd bereid te helpen. Haar nieuwsgierigheid en enthousiasme komen goed van pas als zij zich gaat verdiepen in een onderwerp.

 

Ik vind het leukste aan dit vakgebied dat ik mijn steentje kan bijdragen aan de verandering van een bepaald gebied. En dat dit dan ook echt uitgevoerd wordt en je dit in de praktijk kunt zien. 

 

Wat houdt het werk van Willemijn in?

Tijdens haar stages heeft ze onder andere onderzoek gedaan naar thuiswerken voor/tijdens/na de coronapandemie en de invloed hiervan op verkeer, als juridische stage heeft ze zich verdiept in de bruidsschatregels en tijdens de minor heeft ze meegewerkt aan een ontwikkelplan voor de binnenstad van Eindhoven. Bij Ruimtemeesters gaat ze zich bezighouden met het thema energiearmoede. Kwetsbare huishoudens hebben vaak niet de financiële middelen om duurzaam te wonen. Willemijn gaat onderzoeken welke rol gemeenten en woningcorporaties hier in hebben.

 

Willemijn heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

De voorlichting door Ruimtemeesters bij BUAS me erg aansprak. En Ruimtemeesters wordt vaak genoemd bij BUAS als een leuk stagebedrijf! Het team is erg jong en de sfeer op de werkvloer is altijd leuk.

Meesterschap is Out of the box denken.