EEN HELDERE KIJK OP DE LEEFOMGEVING

Ruimtemeesters is in Nederland hét bureau dat de publieke en private sector voorziet van antwoorden op ruimtelijke en juridische vraagstukken en capaciteitsproblemen. Als detacheringsbureau en adviesbureau bieden wij de overheid en marktpartijen praktische en effectieve oplossingen binnen onze expertises:

 

Ruimte & Leefomgeving

Omgevingsrecht

Omgevingswet

Handhaving, openbare orde en veiligheid

Dit is wie wij zijn

Onze oplossingen reiken van kennisdeling en advisering in onze expertises tot en met het werven, selecteren en plaatsen van de juiste personele capaciteit. Wij bieden direct toegang tot een netwerk van ervaren en kundige omgevingsspecialisten en omgevingsregisseurs. Dat, gecombineerd met onze integrale dienstverlening van initiatieffase tot en met uitvoeringsfase, maakt Ruimtemeesters tot meedenkend én meewerkend partner in het fysieke domein.

Meedenkend én meewerkend partner

Het voorstellen van een Ruimtemeester is het begin of voortzetting van een partnerschap. Een Ruimtemeester krijgt niet alleen de opdracht om het tijdelijke capaciteitsvraagstuk in te vullen, we denken voortdurend mee in oplossingen van knelpunten en uitdagingen.

Meer dan een intermediair

Ruimtemeesters is meervoud, elke Ruimtemeester biedt toegang tot een netwerk van mensen en kennis en daarmee antwoorden op ruimtelijke en juridische vraagstukken en capaciteitsproblemen. Meesterschap in het altijd ruimte vinden voor een betere oplossing.

Praktische oplossingen op ruimtelijk en juridisch gebied

Wij bieden onze klanten maatwerk oplossingen op het uitgestrekte terrein van de fysieke leefomgeving, in de vorm van kennisdeling, advies, onderzoek en/of personele capaciteit.

Het probleem als uitgangspunt

Niet onze oplossing, maar uw probleem is het uitgangspunt. Door onze jarenlange ervaring, te luisteren en door te vragen weten wij welke menskracht nodig is om uw opdracht tot een succes te maken.

Werken bij

Wij beloven onze collega’s een informele, collegiale en stimulerende werkomgeving. Een omgeving die alle ruimte biedt aan persoonlijke en professionele groei. Met uitdagende opdrachten bij veel verschillende partijen in het publieke en private domein.

 

 

COÖRDINATOR LEEFOMGEVING & RUIMTELIJKE ORDENING

Functieomschrijving Coördinator Leefomgeving & Ruimtelijke Ordening Je loopt al een aantal jaar mee in het fysieke domein en je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Als Coördinator Leefomgeving & Ruimtelijke Ordening bij Ruimtemeesters vind je die uitdaging. In...

Lees meer

JUNIOR ADVISEUR HR & RECRUITMENT

Functie Junior Adviseur HR & Recruitment Ruimtemeesters wil de beste werkgever worden/zijn binnen onze branche. Onze insteek is, dat we mensen aannemen en geen functies. Dit betekent dat we steeds blijven kijken naar de persoonlijke ontwikkelingswensen van elke...

Lees meer

MARKETEER

Jij hebt een sterke visie over wat wel en niet werkt op het gebied van marketing en zoekt een plek waar je deze kennis kan inzetten. Ruimtemeesters biedt je deze kans! Ruimtemeesters is een kleinschalige en gezond ambitieuze kennisorganisatie waar persoonlijke...

Lees meer