Een nieuwe stap

Ruimtemeesters, al 12 jaar dé kennispartner voor de overheid binnen het fysieke domein, groeit gestaag. De afgelopen jaren maakte u de transformatie mee van Telengy VROM naar Ruimtemeesters, en in deze periode zijn belangrijke stappen gezet voor de professionalisering van de organisatie. Wij legden ons toe op kenniswerving en kennisdeling, en dankzij de nauwe samenwerking met ons netwerk van de vakgebieden ruimtelijke ordening, bouwkunde, milieu, bestuurs- en privaatrecht ontwikkelden wij ons tot een nog betrouwbaarder sparringpartner voor onze klanten.  

Ruimtemeesters is ontwikkelingen binnen de sector altijd een stap voor en verrast met creatieve oplossingen en uitgekiende diensten. Onze Omgevingsspecialisten ondersteunen dagelijks diverse overheden, omgevingsdiensten en ondernemers, en al vele colleges, managementteams en afdelingen volgden onze gratis workshop Omgevingswet.

Sinds Ruimtemeesters bijna 2 jaar geleden zelfstandig van Telengy VROM ging opereren, is het werkveld gestaag blijven toenemen. Om in deze aanhoudende trend de kwaliteit die u van ons gewend bent te kunnen waarborgen, zet Ruimtemeesters een nieuwe stap. Met ingang van 1 oktober wordt ons team versterkt met een extra commercieel directeur. Graag stellen wij aan u voor: Rien Raijmakers.

Rien is voor velen in het werkveld een oude bekende – hij heeft zijn sporen in de branche reeds ruimschoots verdiend. Bij Ruimtemeesters gaat hij zich onder meer bezighouden met het verder uitbouwen van ons relatienetwerk. Wij kijken er naar uit om samen met Rien als aanvulling van onze directie de aanhoudende groei van Ruimtemeesters vorm te geven.

Gepubliceerd op sep 23, 2015 en geschreven door:
Koen van Polanen

Koen van Polanen

Directeur / Juridisch Adviseur

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbriefinschrijving