Grote opkomst themabijeenkomst Woningwet 2015

Op 14 oktober 2015 organiseerde Ruimtemeesters in samenwerking met Jan Provoost en Popke Popkema  haar eerste regionale themabijeenkomst in Elst. Het centrale thema: de nieuwe Woningwet 2015.

Door het einde van de stadsregio Arnhem-Nijmegen zou er in eerste instantie ook een einde komen aan een jarenlange traditie van de themabijeenkomsten Ruimte en Wonen. Zonde! De behoefte aan het delen van kennis op regionaal niveau blijft overal bestaan.

Met sprekers Hans Savelkouls (MBZ), Anne-Marie Frissen (Aedes) en Erik van Oostveen (Het Huurdershuis) werd vanuit verschillende hoeken de nieuwe Woningwet belicht en geanalyseerd. Vervolgens zorgden ruim 80 deelnemers voor een unieke discussie tussen Overheid, Woningcorporaties, Bouwbedrijven en Huurdersverenigingen. Het enthousiasme van het discussieforum van Van Wijnen bouwbedrijf, Woningcorporatie Talis, de Provincie Gelderland en het Huurdershuis leidde tot een zinvolle middag. Uit de discussie haalden we kansen om de verschillende partijen direct aan het werk te zetten.

Wilt u ook een van onze themabijeenkomsten bijwonen? Houd dan goed onze website in de gaten en schrijf u binnenkort weer in.

 

Klik op de onderstaande links om de presentaties van de middag te downloaden:

MBZ – Presentatie De nieuwe Woningwet (Door: dhr. H. Savelkouls)

Presentatie prestatieafspraken nieuwe stijl – AEDES (Door: mw. A. Frissen)

Stichting het Huurdershuis – Woningwet 2015 (Door: dhr. E. van Oostveen)

 

 

 

Gepubliceerd op okt 23, 2015 en geschreven door:
Ruimtemeesters

Ruimtemeesters

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbriefinschrijving