Servicedesk Leefomgeving op weg naar 100ste dossier!

Servicedesk Leefomgeving staat klaar voor de gemeenten in Nederland. Meerdere gemeenten maken al gebruik van de dienstverlening om achterstanden of pieken in ruimtelijke dossiers uit handen te laten nemen. In de provincies Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland gebruiken onze klanten al de diensten van Servicedesk Leefomgeving. Inmiddels heeft ons team al meer dan 90 dossiers in behandeling genomen variërend van principeverzoeken tot wijzigingsplannen en complexe bestemmingsplanprocedures.

Twijfelt u nog? We zetten de voordelen voor u op een rijtje:

Kwaliteit – Kwaliteit staat bij Servicedesk Leefomgeving hoog in het vaandel. Altijd. Hoewel u één contactpersoon heeft die verantwoordelijk is voor de overgedragen dossiers, bekijkt per dossier een team van experts de (on)mogelijkheden op inhoud. Dit team is kritisch op elkaar, zodat er werk aan u wordt terug geleverd, waarvan u kunt uitgaan dat dit zonder onnodig oponthoud of inleeswerk verder kan in uw organisatie.

Snelheid – Wij kunnen direct aan de slag. Afhankelijk van het aanleveren van de dossiers en het samenstellen van een passend team, zijn wij zeker binnen 3 weken voor uw organisatie operationeel. U hoeft de dossiers niet fysiek bij ons aan te leveren, wij werken geheel via een cloud omgeving. Zo zorgen we ervoor dat u de dossiers snel weer terugkrijgt.

Resultaat – Het belangrijkste is dat u het resultaat krijgt waar u naar gevraagd heeft. Wij blijven nauw met u in contact over de procedure en de voortgang van uw dossiers. Zo kunt u altijd het gewenste en vooraf met elkaar afgesproken resultaat verwachten.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken via info@servicedeskleefomgeving.nl of bel 088-400 28 10. Neem ook een kijkje op de website van Servicedesk Leefomgeving voor meer informatie.

Gepubliceerd op okt 14, 2021 en geschreven door:
Rien Raijmakers

Rien Raijmakers

Commercieel Directeur

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbriefinschrijving