Introductiesessies Omgevingswet groot succes!

De afgelopen weken hebben we de eerste introductiesessies over de Omgevingswet verzorgd bij diverse gemeenten in het land. Deelnemers van deze sessies waren onder andere beleidsmedewerkers, managers, burgemeesters en wethouders. Regelmatig een echt gemêleerd gezelschap. Iedereen is vanuit zijn eigen perspectief geïnteresseerd in de Omgevingswet.

Met deze sessies informeren we onze relaties over de Omgevingswet en daarnaast prikkelen we om er nu al over na te gaan denken. Wat betekent dit voor de organisatie? Wat verandert er? Deze vragen kwamen dan ook voorbij tijdens deze sessies.

Uit de introducties blijkt ook dat iedere gemeente toch weer anders naar de Omgevingswet kijkt. Waar de één het ziet het als een noodzakelijk kwaad, ziet de ander het als een grote kans om nog meer los te laten en meer te doen met participatie.

IntroAalburg
Een indruk van de introductiesessie Omgevingswet bij Gemeente Aalburg met het managementteam, burgemeester en wethouders.

We krijgen ontzettend veel aanmeldingen binnen voor onze introductiesessie, iets om trots op te zijn! Hieruit blijkt ook dat gemeenten er nu al echt mee bezig zijn en goed voorbereid willen zijn voor de enorme operatie die er aan gaat komen. De komende maanden verzorgen we nog tientallen sessies bij diverse gemeenten.

Wilt u meer weten over de introductiesessie? Ontdek meer in ons artikel over deze introductiesessies Omgevingswet of neem contact op via 088-4002800.

Gepubliceerd op jul 8, 2015 en geschreven door:
Koen van Polanen

Koen van Polanen

Directeur / Juridisch Adviseur

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbriefinschrijving