Praktijkatelier: ‘Een succesvolle implementatie van de Omgevingswet’

Praktijkatelier: ‘Een succesvolle implementatie van de Omgevingswet’

Ervaringen uitwisselen met collega’s


Als projectleider of procesmanager implementatie Omgevingswet staan we voor dezelfde opgave. Toch loopt het implementatieproces niet bij iedere gemeente hetzelfde. Bij de ene gemeente loopt het soepel en ontstaat veel nieuwe energie, bij de andere komt het veranderproces maar moeilijk op gang. Omdat we met z’n allen voor dezelfde opgave staan is het natuurlijk interessant om die verschillende ervaringen met elkaar te delen.

Iedere projectleider Omgevingswet streeft naar een succesvolle implementatie. Maar hoe breng je de Omgevingswet onder de aandacht van je collega’s en andere betrokkenen? Wat werkt, wat niet? Hoe hervind je het enthousiasme voor de op handen zijnde wetswijziging en alles wat daarmee samenhangt? Wat is een goede volgende stap in het implementatieproces?

Om een antwoord te vinden op deze vragen organiseert Ruimtemeesters een praktijkatelier op dinsdag 30 mei 2017. Door te ‘leren van elkaars ervaringen’ gaan we die middag op zoek naar de beste aanpak. Ook doen we een oefening met veranderingen in houding en gedrag die nodig zijn. En we praten u natuurlijk bij over de laatste stand van zake voor wat betreft de inhoud van de Omgevingswet zelf. Er worden tips & trics aangereikt die zich hebben bewezen in de praktijk. Voor een projectleider implementatie Omgevingswet is deze bijeenkomst dan ook niet te missen!

Wij nodigen u uit op:

 • Dinsdag 30 mei 2017
 • Van 13:00 tot 17.00 uur
 • Verkadefabriek ‘s-Hertogenbosch
 • Programma:
  • Kennisupdate Omgevingswet
  • Presentatie best practices van collega projectleiders implementatie
  • Delen kennis en ervaringen
  • Praktijkoefening nieuwe rollen (Meerkat adviseurs)
  • Netwerkborrel

Deelname is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt. 

Bij overinschrijving wordt mogelijk een vervolgbijeenkomst ingepland, u komt hiervoor dan op de wachtlijst. U wordt hier zo snel mogelijk over bericht. Graag tot dan

 

Gepubliceerd op mrt 30, 2017 en geschreven door:
Ron Visscher

Ron Visscher

Partner & Manager Ruimtemeesters Advies

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbriefinschrijving