Tijdelijk capaciteit nodig?
Schakel onze omgevingsspecialisten in!

Detachering

Onze eigen omgevingsspecialisten zijn actief binnen de vakgebieden: advies op leefomgeving, bestuurs- en privaatrecht, bouwkunde en ruimtelijke ontwikkeling. Zij zijn inzetbaar op basis van detachering, zowel op projectbasis als ter (langdurige) vervanging binnen uw afdeling. Intensieve samenwerking en kennisdeling binnen ons team zorgt voor de omgevingsspecialist van morgen!

Neem contact met ons op voor meer informatie over tijdelijke inzet van onze medewerkers of bel ons op 088-4002800

Detachering omgevingsspecialisten

U kunt een beroep op ons doen voor o.a. de volgende disciplines:

 • Jurist handhaving
 • Inspecteur Wabo
 • Consultant Ruimtelijke ontwikkeling
 • Wabo Casemanager
 • Adviseur Omgevingsrecht
 • Bouwplantoetser
 • Projectleider Ruimtelijke Ordening
 • Jurist ruimtelijke ordening
 • Planoloog
 • Jurist Bezwaar- en beroep

Kennisdeling en vermenigvuldiging

Wanneer u een van onze specialisten inzet haalt u niet alleen zijn of haar kennis en ervaring in huis. Al onze medewerkers staan in nauw contact met elkaar via ons eigen kennis-intranet op het platform van Viadesk. Daarmee ontsluiten wij kennis, procedures en jurisprudentie die bij iedere medewerker aanwezig is en delen wij deze actief met elkaar. Zo kan een probleem, vraagstuk of procedure binnen uw organisatie door onze specialist worden opgelost mede met de backup van zijn of haar collega’s.

Up-to-date door onze Meesterproeven

Wij besteden veel aandacht aan het bijhouden van de kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Dit doen wij onder andere door maandelijks een Meesterproef te organiseren. Tijdens deze bijeenkomst wordt een actueel thema uit een van onze vakgebieden behandeld, met sprekers en kenners uit het veld, of door een van onze medewerkers zelf.

Neem contact met ons op voor meer informatie over tijdelijke inzet van onze medewerkers of bel ons op 088-4002800


shareNeem contact op

088 - 400.28.00

Meer contact

Vacatures

Nieuws

VACATURES

Assistent projectleider Ruimtelijke Ordening

standplaats

opleidingsniveau

uren

info

Als assistent werk je onder de leiding van een ervaren projectleider en ontzorgt deze in zijn vele taken.

Projecten begeleiden is waar jij goed in bent en energie van krijgt. Je geeft mede sturing aan alle lopende projecten binnen de gemeente en dit doe je door projectmatig te werken. Je stelt meetbare (hoofd)doelen op, je definieert resultaten op lange termijn en vertaalt deze naar een haalbaar stappenplan. Wanneer beoogde resultaten niet gehaald dreigen te worden, grijp je tijdig in. Daarnaast is het jouw taak om risico’s en verwachtingen te managen en een goede afweging te maken tussen tijd, geld, kwaliteit en (beoogde) opbrengsten.

Je betrekt collega’s, het bestuur en externe partijen bij deze projecten om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Ook vang je signalen vanuit de inwoners van de gemeente op en houd je hen op de hoogte van alle ontwikkelingen. Goede communicatie is hierin van het grootste belang. Daarnaast heb je een verbindende rol en onderhoud je contact met alle betrokkenen.

Jij bent een echte netwerker en je weet relaties goed op te bouwen en te onderhouden en je weet collega’s te enthousiasmeren om zo gestelde doelen te behalen. Je communicatief zeer vaardig, commercieel ingesteld en je beschikt over een flinke dosis lef. Je bent een creatieveling die beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en is het leiden van complexe projecten iets waar jij niet voor terugdeinst.

Ten slotte kun je goed notuleren en plannen.

meer info

share


Projectleider Centrumplan

standplaats

opleidingsniveau

uren

info

In de rol van Projectleider Centrumplan (12 uur per week) ben je verantwoordelijk voor het initiëren, voorbereiden van en het tot uitvoer (laten) brengen van de ruimtelijke opgaves in het centrum op basis van de Centrumvisie en de financiële kaders.

Het betreft drie ruimtelijke opgaves onder de gemeentelijke regie:

 • Oost: ontwikkeling van een vrijgekomen locatie met woningbouw, groen en sporthal in samenhang met een te realiseren nieuw dorpshuis;
 • West: Ontwikkeling van centrum- en woondoeleinden, parkeervoorzieningen en in combinatie met de invulling van parkeren in combinatie met invulling vrijkomend ruimte van dorpshuis;
 • Bestaande openbare ruimte: Coördinerende taak bij de herinrichting van de openbare ruimte.

Bovendien ben je het eerste aanspreekpunt en coördinator voor initiatieven in het centrumgebied.

meer info

share


LAATSTE NIEUWS


Er zijn nog geen nieuwsberichten geplaatst bij deze dienst