Planbord Omgevingswet
Implementatie in één oogopslag

Implementatieplanbord

De implementatie van de Omgevingswet vraagt veel van bestuur, management, werknemers en strategische partners van de gemeente. De aangewezen projectleider of programmamanager staat er soms nog alleen voor. Vanuit de ruime kennis en ervaring van onze Ruimtemeesters ondersteunen wij u met kundige adviseurs en praktische instrumenten en werkvormen bij de implementatie van de wet.

Planbord

Om grip te houden op het totale proces van implementatie gebruiken we handige tools ter ondersteuning. Met ons handige implementatieplanbord kan continu het implementatieproces worden ingericht en bijgestuurd. Dit magneetbord (100x120cm) dat ook als whiteboard te beschrijven is bevat alle benodigde stappen van het implementatieproces en kan waar nodig nog worden aangevuld met eigen lokale projecten. Hiermee werkt het bord optimaal bij werksessies met kernteam, MT of projectgroepen.

Met dit bord in uw projectruimte heeft iedereen in één oogopslag helder wat de stand van zake is en wat er in de komende jaren nog moet gebeuren. Heeft u interesse in ons implementatieplanbord ? Vul dan onderstaand formulier in.

Kosten

Het planbord is verkrijgbaar op aanvraag voor € 650,- exclusief btw.

 

Meer informatie over planbord

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

share


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Ron Visscher

Partner & Manager Ruimtemeesters Advies


connect


Neem contact op

088 - 400.28.00