Gezondheid en de fysieke leefomgeving

Gezondheid is een belangrijk thema binnen de Omgevingswet. Hoe leg je de link tussen gezondheid en de fysieke leefomgeving? Voor onze jonge ambtenaren is dit eigenlijk heel vanzelfsprekend.

Omgevingswet game – gezondheid

Met serious gaming en interactieve werksessies zetten wij raadsleden, collegeleden en ambtelijke medewerkers aan tot de door de Omgevingswet gevraagde manier van werken en denken. Op een luchtige manier laten wij u kennis maken met de termen en instrumenten van de Omgevingswet.

DENK VRIJ. SPEEL MEE!

Door de juiste inzet van dagelijkse praktijkvoorbeelden krijgen we snel de vragen op tafel waar het echt over moet gaan. Geen onnodige ballast in saaie sessies, maar direct een goed gesprek vanuit de beleveniswereld van de deelnemers. Hiermee wordt de invoering van de wet behapbaar, inzichtelijk en vooral leuk om te doen! Vol enthousiasme nemen wij u mee in de kansen die de Omgevingswet ons biedt.

SAMEN AAN DE SLAG

Door gericht, praktisch en op maat aan de slag te gaan met groepen medewerkers, bestuurders of externe partners creëert u draagvlak voor de veranderingen die nodig zijn voor een succesvolle invoering van de Omgevingswet. Hiermee krijgt u kundige bestuurders en medewerkers die ook echt weten wat de Omgevingswet in hun dagelijkse werk gaat betekenen.

Wilt u uw organisatie in 2021 goed voorbereid met de Omgevingswet aan de slag laten gaan? Speel dan met ons mee!

Meer informatie over Dé Omgevingswetgame

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

share


Ook de Omgevingswet game spelen? Wij vertellen u graag meer


Ron Visscher

Partner & Manager Ruimtemeesters Advies


connect


Contact

088 - 400.28.00

Omgevingswet game

Omgevingswet diensten

Advies op de leefomgeving