Keefe Walsh

Portretfoto van medewerker Keefe Walsh

FUNCTIE

Adviseur Leefomgeving en RO

Na het afronden van de studie Ruimtelijke Ordening en Climate Management in Den Haag is Keefe in dienst getreden bij Ruimtemeesters. Tijdens zijn studie heeft Keefe aan diverse projecten meegewerkt en onderzoek gedaan. Een van deze onderzoeken betrof een Meta-onderzoek naar inpassing van groen in de gebouwsystemen van een woonschip. Voor de binnenstad van Leiden heeft hij een beleidsanalyse en advies gemaakt over het toepassen van klimaatadaptatie in gemeentelijk beleid. Met de focus op parkeerbeleid, autoluw inrichten van de openbare ruimte en cultuurhistorische waarde. Hierbij kon hij zijn expertise op het gebied van beleidsanalyse, onderzoek en rapportage, illustratie en mapmaking inzetten.

Keefe omschrijft zichzelf als een ‘grote nerd’ als het gaat om geschiedenis. Daarnaast leest hij graag en tekent hij kaarten in zijn vrije tijd.

Keefe’s Meesterschap

Keefe is analytisch en visueel vaardig. Deze eigenschappen zijn een goede basis voor visualisatie en analyse van data en zorgen voor een integrale blik op de bebouwde omgeving die duurzaamheid, leefbaarheid en klimaatadaptatie centraal stelt. Zijn rol bij Ruimtemeesters sluit dan ook mooi aan op zijn kennis en interessegebied.

Ruimtemeesters bood mij de mogelijkheid om direct na mijn opleiding het werkveld te betreden en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat houdt het werk van Keefe in?

Toepassing van de omgevingswet.

Keefe heeft voor Ruimtemeesters gekozen, omdat…..

Ruimtemeesters de mogelijkheid bood om direct na de opleiding het werkveld te betreden om vaardigheden verder te ontwikkelen. De bereidheid om junior adviseurs RO voltijd aan te nemen en hun te ondersteunen in hun ontwikkeling tot medior. Ruimtemeesters biedt de mogelijkheid steeds meer te leren over de huidige stand van zaken rondom RO in Nederland.

Meesterschap is Klimaatadaptatie.