Floris Franck

Portretfoto van medewerker Floris Franck

FUNCTIE

Accountmanager

Floris is afgestudeerd op de studie Ruimtelijke Ordening en Planologie en heeft inmiddels al veel ervaring opgedaan bij verschillende gemeenten. Zo heeft hij gemeenten ondersteund op het gebied van ruimtelijke ordening. Floris’ interesses binnen zijn vakgebied liggen met name bij het meedenken met initiatiefnemers en samen tot ruimtelijke invullingen komen waar beide partijen blij mee zijn.

 

Floris’ Meesterschap

Met Floris heeft Ruimtemeesters een communicatief vaardige adviseur in huis. Daarnaast is hij erg sociaal en daadkrachtig. Hij zet deze eigenschappen in tijdens het contact met initiatiefnemers, zodat deze op betrokken wijze geholpen worden.

Het leukste aan mijn werk vind ik het werken bij veel verschillende gemeenten en het oplossen van problemen die zich bij gemeenten voordoen.

Wat houdt het werk van Floris in?

Floris houdt zich bezig met het begeleiden van bestemmingsplanprocedures namens verschillende gemeenten. Hij brengt ook adviezen uit ten aanzien van ruimtelijke ontwikkelingen.

 

Floris heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Er veel mogelijkheden zijn om te leren en te ontwikkelen. Ruimtemeesters is niet alleen een detacheringsbureau, maar ook een kennisinstelling. Hij heeft echt het gevoel deel uit te maken van team Ruimtemeesters. Floris is het meest trots op het feit dat hij veel ervaring heeft opgedaan in betrekkelijk korte tijd. Hierdoor heeft hij erg veel geleerd.

Meesterschap is verbinden en samen tot oplossingen komen.