Joep van Mierlo

Portretfoto van medewerker Joep van Mierlo

FUNCTIE

Marketing & Recruitment

Joep bekijkt het leven graag van de zonnige kant. Hij is optimistisch en enthousiast en heeft een bourgondische inslag. Uitdagingen pakt hij doortastend op en mede dankzij zijn humor en vasthoudendheid weet hij bijna altijd het doel te realiseren.

Joeps Meesterschap

Joep geeft niet op. Hij is veerkrachtig dus hij laat zich door tegenvallers niet uit het veld slaan. Hij is sociaal en geïnteresseerd en weet een gesprek goed gaande te houden en boven tafel te krijgen wat nodig is om verdere stappen te kunnen zetten.

Het leukste aan mijn werk vind ik het samenstellen van een goed team vanuit een commercieel gedachtegoed, en uiteindelijk de waardering die je krijgt van collega’s die hun ‘plek’ gevonden hebben.

Wat houdt het werk van Joep in?

Joep helpt Ruimtemeesters groeien, in alle opzichten. Als recruitment marketeer zorgt hij dat potentiële collega’s weten wie wij zijn en waar we voor staan. Het ‘recruiten’ is ook Joeps taak. Hij zoekt nieuwe Ruimtemeesters: collega’s die zich bij ons thuis voelen, die zich willen blijven ontwikkelen en die hun kennis en vaardigheden willen delen met onze klanten en met ons.

Joep heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat …

De vrijheid die Ruimtemeesters geeft in het ontwikkelen van interesses, talenten en vakgebieden uniek is. Het is samenwerken met in plaats van werken voor. En natuurlijk een geweldige team collega’s.

Meesterschap is jezelf blijven ontwikkelen, nooit opgeven en realistisch in het leven staan.