Joost Hermus

Joost Hermus

Profiel

Joost heeft na zijn universitaire opleiding planologie en ervaring als docent al zijn schouders onder heel wat verschillende projecten gezet, zowel zelfstandig als in teamverband. Hij zorgt voor een goede sfeer in een team, heeft humor, is flexibel, bedachtzaam en stressbestendig. Zijn kennis en kunde zijn een meerwaarde voor de opdrachtgever. In zijn vrije tijd heeft Joost een passie in muziek en is hij politiek betrokken.

Expertise

Als specialist loodst Joost een initiatiefnemer door de soms complexe vergunningen- en ruimtelijke procedures. Hij zoekt naar oplossingen. In een team is Joost een stabiele factor.

Meesterschap

Joost is een meester in het analyseren en doen van verbetervoorstellen van processen, laat zich niet door de eerste de beste hindernis uit het veld slaan en staat voor zijn zaak.

Droomproject

Klimaatdoelstellingen moeten ook op lokaal niveau gehaald worden. Joost zou in een droomproject een centrale rol spelen bij het maken van beleidskeuzes, betrekken van actoren en coachen en sturen waar het gaat om uitvoering. Onder of in de geest van de omgevingswet!


share


INFO

Opleiding

Katholieke Universiteit Nijmegen, Planologie
Radboud Universiteit Nijmegen, Postdoctorale Lerarenopleiding Aardrijkskunde

Werkervaring

Gemeente Asten
Gemeente Loon op Zand
Gemeente Altena
Gemeente Overbetuwe
Gemeente Aalburg
Gemeente Peel en Maas
Gemeente Reimerswaal
Gemeente Baarn

Functie

Omgevingsspecialist
Senior WABO vergunningverlener
Adviseur Ruimtelijke Ordening

Blogs

Lees ze hier