Levi Fortuin

Portretfoto van medewerker Levi Fortuin

FUNCTIE

Adviseur Leefomgeving en RO

Tijdens zijn studie Sociale Geografie en Planologie heeft Levi ervaring opgedaan met ondernemen binnen de circulaire economie. In zijn vrije tijd geniet Levi van verschillende sporten, waaronder voetbal, squash en snowboarden. Daarnaast heeft hij een grote interesse in kunst en architectuur, wat zijn fascinatie voor de fysieke leefomgeving verklaart.

Levi’s Meesterschap

Levi is leergierig, ondernemend en ideologisch. Hij is gemotiveerd om veel te leren en wil als adviseur bij Ruimtemeesters groeien in kennisniveau.

Het leukste aan mijn vakgebied vind ik het feit dat je invloed hebt op de fysieke leefomgeving. Ondanks dat objectiviteit geboden is, kun je je toch sterk maken voor bepaalde idealen en dat voelt goed.

 

Wat houdt het werk van Levi in?

Levi werkt momenteel als adviseur Leefomgeving & RO bij Ruimtemeesters. Zijn focus ligt op het ontwikkelen van zijn adviesvaardigheden in de fysieke leefomgeving en ruimtelijke ordening. Hij is enthousiast om betrokken te zijn bij projecten die de leefomgeving verbeteren. Levi werkt samen met anderen om duurzame oplossingen te vinden en hij combineert technische kennis met aandacht voor sociale, economische en milieuzaken.

Levi heeft voor Ruimtemeesters gekozen, omdat…

Hij zich direct op zijn plek voelde tijdens het sollicitatietraject. Hij heeft de verwelkomende sfeer, het actief meedenken bij het vormgeven van zijn rol en de mogelijkheid om zich op diverse aspecten van de leefomgeving te ontwikkelen, erg gewaardeerd. Voor Levi is Ruimtemeesters een uitgebalanceerd en inspirerend bedrijf waar hij met plezier zijn energie inzet.

Meesterschap is het vertalen van specifieke wensen en idealen naar een bredere context.