Martijn Bos

Portretfoto van medewerker Martijn Bos

FUNCTIE

Consultant Leefomgeving en RO

Martijn is een breed geïnteresseerde consultant. Binnen het vakgebied van Ruimtelijke Ordening ligt zijn hart bij omgevingsrecht, duurzaamheid, erfgoed en milieu. Privé zoekt hij zijn heil graag zowel (op het terras) in steden als in de natuur. Met zijn sociale karakter haalt hij veel voldoening uit de ondersteuning die hij klanten kan geven en de contacten met klanten en binnen ons team bij Ruimtemeesters.

Martijns Meesterschap

Martijn is nauwkeurig en betrouwbaar. Dat zijn fijne eigenschappen bij het werken met vertrouwelijke informatie en als hij de uitkomsten van onderzoeken accuraat moet verwerken en vertalen naar een advies.

Het leukste aan mijn werk vind ik het hulp kunnen bieden en het eindresultaat zien van een project waarbij je al helemaal in de beginfase betrokken was.

Wat houdt het werk van Martijn in?

Martijn vult zijn functie als Junior Consultant Leefomgeving en Ruimtelijke Ordening een aantal dagen in de week in bij klanten van Ruimtemeesters, bijvoorbeeld als frontofficemedewerker. Daarnaast werkt hij aan dossiers van klanten binnen onze dienst Servicedesk Leefomgeving.

Martijn heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Zijn keuze voor Ruimtemeesters maakt Martijn eigenlijk al tijdens zijn studie. De communicatie van Ruimtemeesters op social media stond hem aan en mede-studenten hadden al positieve ervaringen met Ruimtemeesters. Hij deed zijn afstudeerstage bij ons en de sfeer hier en het werk bleek hem goed te liggen. Toen hij een dienstverband aangeboden kreeg, nam hij dat dan ook graag aan.

Meesterschap is jezelf continu blijven ontwikkelen en daardoor je grenzen blijven verleggen.