Melissa van Spreuwel

Portretfoto van medewerker Melissa van Spreuwel

FUNCTIE

Juridisch Adviseur Omgevingsrecht

Melissa heeft na het afronden van haar universitaire studie Rechtsgeleerdheid als jurist gewerkt bij een omgevingsdienst en een rechtbank. Bij de omgevingsdienst heeft zij vergunningverleners geadviseerd en handhavingsprocedures binnen het milieurecht opgestart. Bij de rechtbank behandelde Melissa zaken op het gebied van zowel ruimtelijke ordening als milieurecht. Omdat Melissa zich graag breed wil oriënteren, heeft ze de overstap naar Ruimtemeesters gemaakt. Hier kan zij zich verder ontwikkelen als jurist.

In haar vrije tijd zit Melissa graag tussen het groen en probeert ze een moestuin bij te houden. Daarnaast heeft ze 2 rechterhanden waarmee ze klust om haar huis steeds mooier te maken. Verder probeert ze zo veel als mogelijk te genieten van de natuur, zowel op vakantie als in Nederland.

Melissa’s Meesterschap

Melissa is een behulpzame collega met een flexibele instelling en gedreven in haar werk. Zij staat altijd klaar om bij te springen waar nodig. Mede door haar brede interesse, pakt zij uitdagingen met beide handen aan. Of het nu gaat om ruimtelijke ordening, milieu, planschade, handhaving of openbare orde & veiligheid, Melissa neemt elk project met evenveel enthousiasme op zich.

Het leukste aan mijn vakgebied vind ik dat ik me continue kan blijven ontwikkelen en de mogelijkheid om me te specialiseren in diverse gebieden. 

Wat houdt het werk van Melissa in?

Melissa is juridisch consultant omgevingsrecht bij Ruimtemeesters. Ze houdt zich bezig met adviseren rond bestemmingsplan- en vergunningsprocedures.

Melissa heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

De uitstraling en het enthousiasme van het team haar opvielen. Ze voelde zich aangetrokken tot de Brabantse gezelligheid die heerst binnen het bedrijf en waardeert de diversiteit en zelfstandigheid die de functie met zich meebrengt.

Meesterschap is jezelf continue blijven ontwikkelen