Sjoerd von der Linden

Portretfoto van medewerker Sjoerd von der Linden

FUNCTIE

Adviseur Leefomgeving en RO
Sjoerd is momenteel werkzaam als adviseur Leefomgeving & RO bij Ruimtemeesters. Binnen deze rol is hij actief betrokken bij onze dienst Servicedesk Leefomgeving, waar hij diverse dossiers en opdrachten behandelt. Met werkervaring bij verschillende gemeenten brengt hij een brede kennis van de overheidswereld met zich mee. Daarnaast voert Sjoerd opdrachten uit voor particulieren en ondernemers, waarmee hij zijn expertise toepast in zowel de publieke als private sector.

Sjoerds Meesterschap

Sjoerd kan goed met veel verschillende soorten mensen omgaan en heeft een goed inschattingsvermogen. Hij is sociaal vaardig, gedisciplineerd en heeft een gezonde portie zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Daardoor geeft hij niet zomaar op en probeert hij elk vraagstuk zo goed mogelijk aan te vliegen.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat het multidisciplinair is en dat ik veel contact heb met verschillende partijen en belanghebbenden.

Wat houdt het werk van Sjoerd in?

Sjoerd houdt zich bezig met onze dienst Servicedesk Leefomgeving, waar hij uiteenlopende soorten dossiers en opdrachten behandelt. Hij is net klaar met studeren en kan in deze rol bij Ruimtemeesters zijn kennis in de praktijk verder ontwikkelen en uitbreiden.

Sjoerd heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Het hem meteen aansprak door de werksfeer en de ruimte voor ontwikkeling. Hij heeft de ruimte gekregen om in samenspraak te kijken hoe en op welk gebied hij door wil groeien. Er is veel kennis aanwezig in de organisatie en iedereen is meer dan bereid deze te delen.

Meesterschap is op basis van vakspecifieke en sociale kennis tot een zo goed mogelijke oplossing komen.