Sjoerd von der Linden

Ruimtemeesters_Sjoerd von der Linden

FUNCTIE

Adviseur Leefomgeving en RO

Sjoerd heeft Sociale Geografie & Planologie aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd en heeft daarna de master in Spatial Planning: Water, Cities & Climate Change aan de Radboud Universiteit succesvol afgerond. Hij heeft een brede interesse in het ruimtelijk domein en wordt enthousiast van het samenwerken met verschillende partijen. Hij vindt het mooi dat dit vakgebied overal om ons heen zichtbaar is en je daardoor echt iets kan bijdragen aan de wereld.

Sjoerds Meesterschap

Sjoerd kan goed met veel verschillende soorten mensen omgaan en heeft een goed inschattingsvermogen. Hij is sociaal vaardig, gedisciplineerd en heeft een gezonde portie zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Daardoor geeft hij niet zomaar op en probeert hij elk vraagstuk zo goed mogelijk aan te vliegen.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat het multidisciplinair is en dat ik veel contact heb met verschillende partijen en belanghebbenden.

Wat houdt het werk van Sjoerd in?

Sjoerd houdt zich bezig met onze dienst Servicedesk Leefomgeving, waar hij uiteenlopende soorten dossiers en opdrachten behandelt. Hij is net klaar met studeren en kan in deze rol bij Ruimtemeesters zijn kennis in de praktijk verder ontwikkelen en uitbreiden.

Sjoerd heeft voor Ruimtemeesters gekozen omdat…

Het hem meteen aansprak door de werksfeer en de ruimte voor ontwikkeling. Hij heeft de ruimte gekregen om in samenspraak te kijken hoe en op welk gebied hij door wil groeien. Er is veel kennis aanwezig in de organisatie en iedereen is meer dan bereid deze te delen.

Meesterschap is op basis van vakspecifieke en sociale kennis tot een zo goed mogelijke oplossing komen.