Winfried Weinans

Portretfoto van werkgever Winfried Weinans

FUNCTIE

Directeur

Winfried is bedrijfskundig opgeleid, analytisch, recht door zee en kan zich goed inleven in een ander. Als directeur zorgt hij ervoor dat Ruimtemeesters blijft groeien en verder uitgebouwd wordt.

Winfrieds Meesterschap

Winfried ziet zijn rol binnen Ruimtemeesters als faciliterend. Dit gebruikt hij om te zorgen dat het team in staat is om het beste resultaat te behalen. Hij vindt het belangrijk om dit samen met het team te doen.

Het leukste aan mijn werk vind ik het om samen een goed resultaat neer te zetten.

 

Wat houdt het werk van Winfried in?

Winfried draagt zorg voor het faciliteren en initiëren van de uitbouw van de organisatie. Hij is daarnaast verantwoordelijk voor de backoffice, financiën en directievoering, wat betekent dat hij soms knopen moet doorhakken. Hij is het meest trots op het feit dat Ruimtemeesters een stevig fundament heeft staan en een organisatie is die groeit op alle mogelijke manieren. Ook is hij trots dat de organisatie professioneel, maar met menselijke maat handelt.

Meesterschap is de grote lijnen bewaken zonder de details uit het oog te verliezen. Mensen in staat stellen het beste uit zichzelf te halen en zich prettig te laten voelen in hun rol binnen de organisatie.