Team Hoogtemeesters haalt € 12.500,- op voor kankeronderzoek

Op 31 augustus 2019 bereikte Team Hoogtemeesters, met Ron Visscher, Irma Dekker, Noortje Breij en Mark Wossink van Ruimtemeesters, Marjan Snijer van Otys recruitment software en Frank Heessels van Gemeente Zevenaar, de top van de Passo dello Stelvio. Dankzij sponsorbijdragen van Ruimtemeesters, Otys, Manera Vini, Bel People, Tekspresso, Secudoc, Cees Advocaten en talloze bijdragen van vrienden, familie en kennissen overhandigden zij na afloop een cheque van € 12.500,00 aan Stelvioforlife, die dit volledige bedrag gebruikt voor DNA-onderzoek van tumoren. Met het evenement Stelvioforlife is in totaal € 470.500,00 opgehaald door 276 deelnemers. De bijdrage komt volledig ten goede aan onderzoek door het Centre for personalized cancer treatment (CPCT).
Volgens de teamleden was het event zeer geslaagd.
Ron Visscher: “Toen ik de eerste 5 km achter de rug had wilde ik hoe dan ook de top halen!”
Door DNA-kankeronderzoek van het CPCT wordt maatwerk behandeling van tumoren mogelijk, waardoor de behandeling meer effectief en zonder bijwerkingen kan plaatsvinden en uiteindelijk is te genezen. De eerste resultaten, gebaseerd op een aangelegde database van DNA-profielen van honderden tumoren, zijn hoopvol en tastbaar en worden binnenkort gepubliceerd in een toonaangevend medisch tijdschrift. Daarbij wordt ook de database openbaar toegankelijk voor onderzoekers uit de hele wereld.
De donatie van Team Hoogtemeesters en de totale opbrengst van Stelvioforlife zijn gebaseerd op de stand van 31 augustus.
Gepubliceerd op sep 2, 2019 en geschreven door:
Ruimtemeesters

Ruimtemeesters

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbriefinschrijving