Signature
Uw overeenkomst veilig, snel en rechtsgeldig getekend!

Signature

Heeft u wel eens stilgestaan bij de omvang van uw ondertekeningsproces? Of bij de risico’s op incomplete overeenkomsten, ontbrekende bijlagen of een onbevoegde handtekening? Met SIGNATURE sluit u risico’s uit en zorgt u voor een snelle en rechtsgeldige ondertekening van uw overeenkomsten.

VERLEDEN TIJD: ANALOOG PROCES

Digitaal ondertekenen

Een lang onderhandelingstraject eindigt bij de ondertekening van de overeenkomst. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan: Bij de ondertekening van een contract gaat het bovenal om het borgen van kwaliteitsnormen. U heeft nú het momentum om een overeenkomst te sluiten met die wederpartij. Dat maakt dat u er alles aan doet om fouten te voorkomen.

Bij ontvangst van de eenzijdig getekende stukken begint de controle: is alles compleet? is er niets bijgeschreven? of is er geen pagina verdwenen? Vervolgens start u de interne ondertekening. Na een tijdrovend proces van handtekeningen vragen bij ondertekeningsbevoegde, controle, archivering en digitalisering is het dan eindelijk zo ver. Een nieuwe overeenkomst is getekend! Dat kan veel sneller.

HOE WERKT SIGNATURE?

SIGNATURE gebruikt blockchaintechnologie om een overeenkomst te voorzien van traceerbare informatie over de ondertekening, zodat duidelijk wordt (en blijft!) wie wanneer en waar een overeenkomst heeft getekend. Deze informatie wordt versleuteld en onlosmakelijk gekoppeld aan de overeenkomst, zodat de ondertekening voldoet aan de vereisten voor de digitale ondertekening (3.15a BW).

Om SIGNATURE te gebruiken, logt u in op uw eigen ondertekeningsomgeving. U plaatst de pdf en benoemt de contractanten. Deze contractanten identificeren zich door middel van een e-mailadres, een mobiel nummer, of zelfs met hun eigen DigiD of eHerkenning. U drukt op de knop.. en de contractanten krijgen een uitnodiging om een overeenkomst te ondertekenen. Zij openen het portaal op hun PC, laptop, tablet of telefoon, identificeren zich en plaatsen hun handtekening.

Na de ondertekening ontvangt u, en uw contractanten, de ondertekende overeenkomst in de mailbox.

DE VOORDELEN VAN DIGITAAL ONDERTEKENEN

 • Kwaliteit
  De overeenkomst die u gebruikt in uw portaal is niet te wijzigen. Er kan niets worden doorgehaald, bijgeschreven of worden verwijderd.
 • Rechtsgeldigheid
  Kijkt u wel eens in de identiteitsbewijzen van u contractanten? Met de identificatie van SIGNATURE bent u verzekerd dat de juiste contractant tekent.
 • Snelheid
  Een proces van meerdere dagen wordt vervangen door een proces van slechts enkele minuten! Geen ‘krabbelmoeheid’, want iedere pagina van een overeenkomst wordt voorzien van een paraaf.
 • Kosten
  De kosten van een ondertekening worden beperkt tot de kosten van een enkele postzegel.
 • Arbeid
  U bespaart op arbeid doordat een overeenkomst niet langer diverse malen gecontroleerd moet worden.
 • Controle
  In het overzichtelijk dashboard bewaakt u in één oogopslag de voortgang van de ondertekening.

ONS VOORSTEL

Wij helpen u graag met het herinrichten van uw ondertekeningsproces. Onze adviseurs bepalen graag met u wat uw doelen zijn die u nastreeft: optimalisatie van het proces of juist meer controle op het proces?


share


Onze adviseur vertelt u graag meer


Koen van Polanen

Directeur


connect


Contact

088 - 400.28.00