Werken bij Ruimtemeesters

Welkom bij Ruimtemeesters!

Ruimtemeesters is in Nederland hét bureau dat de publieke en private sector voorziet van  antwoorden op ruimtelijke en juridische vraagstukken en capaciteitsproblemen. Wij bieden overheden, ondernemers en particulieren praktische en effectieve oplossingen binnen de vakgebieden Advies op leefomgeving, Bestuurs- en Privaatrecht, Bouwkunde en Ruimtelijke ontwikkeling.

Werken bij Ruimtemeesters betekent actief bezig zijn met actuele thema’s en ontwikkelingen binnen het fysieke domein. Ruimte voor ontwikkeling, groei en plezier binnen een hecht, collegiaal team van specialisten met passie voor hun vak.

Bekijk onze vacatures

Onze oplossingen in detachering en advies

Onze oplossingen reiken van kennisdeling en advisering op juridisch, bouwkundig en planologisch gebied tot en met het werven, selecteren en plaatsen van de juiste personele capaciteit (tijdelijk of vast). Wij bieden direct toegang tot een netwerk van ervaren en kundige omgevingsspecialisten en -regisseurs. Dat, gecombineerd met onze integrale dienstverlening van initiatief- tot en met uitvoeringsfase, maakt Ruimtemeesters tot meedenkend én meewerkend partner in het fysieke domein.

Belofte aan onze medewerkers

Wij beloven medewerkers een informele, collegiale en stimulerende werkomgeving. Een omgeving die alle ruimte biedt aan persoonlijke en professionele groei. Met uitdagende opdrachten bij veel verschillende partijen in het publieke en private domein. Opdrachten die steeds opnieuw de grenzen van hun kennis, kunde en ambities weten te verleggen.

Kennis delen

Ruimtemeesters is een kennisbedrijf. Die kennis zit in de medewerkers die bij onze opdrachtgevers hun meesterschap bewijzen,  vast of tijdelijk. En die kennis neemt exponentieel toe binnen ons netwerk, waar al die gespecialiseerde medewerkers elkaar vinden. Van daaruit kunnen wij opdrachtgevers ook bedienen met advies- en begeleidingsdiensten. Met inhoudelijke expertise op juridisch, planologisch en bouwkundig gebied. Onderling delen wij onze kennis en oplossingen actief via ons eigen kennisplatform Viadesk.

Bijblijven met de Meesterproef

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Ook als het gaat om kennismanagement. Een maandelijkse Meesterproef houdt medewerkers via een mini-Masterclass op de hoogte van ontwikkelingen op hun eigen vakgebied en aangrenzende disciplines. Elk kwartaal is er een Meestersessie; een bijeenkomst waarop kennis en informeel samenzijn worden gecombineerd. En alle medewerkers worden gestimuleerd om via eigen Meesterproeven, blogs en externe themasessies hun kennis naar collega’s en de markt uit de dragen.

Gewilde partner

Wij zijn al vele jaren vaste partner voor een groot aantal overheidsorganisaties. Wij kennen de procedures en processen en de cultuur. Dat maakt Ruimtemeesters ook voor ondernemers en particulieren tot een waardevolle adviseur en sparringpartner. Wij weten hoe de publieke hazen lopen en waar ondernemers en particulieren mee te maken krijgen bij bijvoorbeeld het aanvragen van vergunningen of het opstellen van haalbaarheidstoetsen. Daarmee brengen we ook de private sector overzicht, tijdwinst en bovenal gemoedsrust!

Ruimtemeesters zégt niet alleen betrokken te zijn bij haar opdrachtgevers, maar bewijst dat ook in de praktijk. Om op de hoogte te blijven van waar klanten behoefte aan hebben en waar ze mee bezig zijn, organiseren we meerdere keren per jaar een bijeenkomst van onze eigen Raad van Belang. Binnen deze Raad denkt en praat een selecte groep omgevingsspecialisten mee over ontwikkelingen in de markt en de gevolgen daarvan voor Ruimtemeesters.

Ruimtemeester worden?

Bekijk onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie als ons verhaal jou aanspreekt!

Bekijk onze vacatures

Wil je weten hoe het Ruimtemeesterschap in ons DNA zit verweven? Wat onze visie is op de markt en wat wij onze opdrachtgevers en medewerkers beloven? Download dan ons ‘Merkpaspoort’

Download merkpaspoort

Contact en meer informatie

Eerst meer informatie? Neem dan contact op via 088-4002800 of gebruik ons contactformulier.

Bel mij terug

Contact

Ruimtemeesters
Daviottenweg 40
(de Koffiebrandery)
5222 BH 's-Hertogenbosch

T 088 - 400 28.00 E welkom@ruimtemeesters.nl

NIEUWSBRIEF

  • Gewenste nieuwsbrief:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.